Unique Bengals

Om mig

Jeg købte min første kastrat bengal i 2013 hos Katja Søborg. Da jeg havde stor engagement og forståelse indenfor racen og blev mere og mere betaget af opdræt, besluttede Katja og jeg i 2014 at fortsætte Uniquebengals sammen. I dag er jeg, Kimmie, eneejer over UniqueBengals, dog med Katja på sidelinjen, da hun selvfølgelig gerne vil følge med.

Kattene bor hos mig og min mand i Glostrup (et par kilometer fra KBH). 
Her lever kattene som en del af familien; de sover i vores seng og har adgang til alle rum i hele huset. Jeg opdrager så vidt muligt alle kattene til ikke at gå på bordene, og til ikke at bruge mennesker eller møbler som legetøj eller kradsetræ. Jeg opdrager med masser af kærlighed og styrker deres personlighed sådan at, når de forlader hjemmet, er de nogle robuste og selvsikre katte. 

Temperamentet er den vigtigste prioritet hos Unique Bengals, men det er ligeså vigtigt for mig at lave sunde katte. 
Derfor bliver alle avlskatte nøje udvalgt, og stamtavlerne bliver tjekket grundigt igennem. Alle avlskatte bliver DNA testet for PK-Def og PRA, og de screenes 1 gang årligt for HCM.

Jeg går efter en bengal med det vilde look. Hovedformålet er den brun spottet bengal, men der vil også komme sne i nogle af kombinationerne og måske endda marble. Jeg går mere og mere efter den typede bengal (let buet profil til lige, store runde øjne, små ører, tyk hale, lang muskuløs krop osv.), som jeg vil sætte sammen med den rosettede bengal, for på den måde at få det vilde look til at se mere vildt ud. 

 

Boba Fett Og Mig


Jeg er medlem af:

TICA Det Internationale Katteforbund, det er her jeg stambogsføre killingerne.

Vi forsikrer mine katte hos Agria - vi anbefaler altid, man opretter en dyreforsikring på sine katte.

 

Tica     Agria