Unique Bengals

Om os

Katja købte sin første avlskat i 2008 og startede kort efter Uniquebengals. Kimmie købte sin første kastrat hos Uniquebengals i 2013. Da Kimmie havde stor engagement og forståelse indenfor racen og blev mere og mere betaget af opdræt, besluttede vi i 2014 at fortsætte Uniquebengals sammen. 

Kattene bor hos Kimmie i Glostrup (et par kilometer fra KBH), hvor det også er her, at killingerne vokser op. 
Her lever kattene som en del af familien; de sover i vores seng og har adgang til alle rum i hele huset. vi opdrager så vidt muligt alle kattene til ikke at gå på bordene, og til ikke at bruge mennesker eller møbler som legetøj eller kradsetræ. vi opdrager med masser af kærlighed og styrker deres personlighed sådan at, når de forlader hjemmet, er de nogle robuste og selvsikre katte. 

Temperamentet er den vigtigste prioritet hos Unique Bengals, men det er ligeså vigtigt for os at lave sunde katte. 
Derfor bliver alle avlskatte nøje udvalgt, og stamtavlerne bliver tjekket grundigt igennem. Alle avlskatte bliver DNA testet for PK-Def og PRA, og de screenes 1 gang årligt for HCM.

Vi går efter en bengal med det vilde look. Hovedformålet er den brun spottet bengal, men der vil også komme sne i nogle af kombinationerne og måske endda marble. Vi går mere og mere efter den typede bengal (let buet profil til lige, store runde øjne, små ører, tyk hale, lang muskuløs krop osv.), som vi vil sætte sammen med den rosettede bengal, for på den måde at få det vilde look til at se mere vildt ud. 


Hvis du kunne tænke dig, at se og opleve vores skønne bengalkatte, er du meget velkommen til at kontakte os på: Katja@uniquebengals.dk

Boba Fett Og Mig


Vi er medlem af:

TICA Det Internationale Katteforbund, det er her jeg stambogsføre killingerne.

Viking-Cats, TICA's danske klub, som også arrangere udstillinger rundt omkring Danmark.

TIBCS, et fællesskab for opdrætterne af bengalen verden over. 

Vi forsikrer mine katte hos Agria - jeg anbefaler altid, man opretter en dyreforsikring på sine katte.

 

Tica        Viking Cats        TIBCS_Logo (1)        Agria