Unique Bengals

Om racen

Forestil dig, at have en smuk rosettet og luksuriøs leopard kat, med en kærlig personlighed, i en størrelse, der er praktisk til dit skød og stue! En kat med det kærlige, og pålidelige temperament som tamkatten, og med de ​​fysiske træk som en lille fri jungle skabning. Bengal katten fremgår udseendemæssigt meget anderledes end fra andre huskatte.

Advarsel om bengalen til omgivelserne; meget kærlig, venlige, nysgerrige, og meget muskuløs og solidt bygget. En bred næse med fremtrædende knurhårspuder og store ovale, næsten runde øjne i et lidt lille hoved giver bengalen et vildt udseende og udtryksfuld overlegent look. Relativt korte ører med bred base og afrundede spidser føjes til sit karakteristiske og unikke udseende. Pelsens er et af de mest karakteristiske træk ved bengal katten. Den er kort og tæt, og enten med spottet eller marmoreret mønster, og har en enestående blød og silkeagtig følelse. Dens tykke, medium lange hale tilføjer balance og et vildt look til kattens udseende.

Temperamentet af denne bemærkelsesværdige kat er unikt og utrolig fængslende! Bengal killinger præsenterer sig selv som meget selvsikre, udadvendte, intelligente, kærlige og hurtige til at lære. De fungerer rigtig godt med mennesker i alle aldre og en bred vifte af familiens kæledyr, såsom andre katte, hunde, kaniner, fritter/ildere.

De er nemme at underholde - de anser alt som potentiel legetøj. De fleste vil instinktivt lege apport, gemme og søge, og underholde sig selv ved, at spille en form for fodbold med en endeløs række af forskellige ting, såsom, din foretrukne kuglepen, blyanter, sugerør, hår elastikker, vatpinde og noget, de kan bære fra sted til sted. De ser hele verden som en stor legeplads. Favorit-programmer på TV er sport, som fx. fodbold eller golf, som giver dem til at jage bolden på skærmen.

Bengalen indtager de bedste pladser i huset og det mest komfortable sted er på din seng. De er venlige og klar til at hilse på de gæster der ringer på døren.

En Bengal er en utrolig intelligent kat! Den finder hurtigt ud af hvordan den åbner døre, og hvordan man går tur i en sele. Den har det samtidigt med, at træne dens ejer til at reagere på dens kald: "luk op til badeværelset og tænd for vandhanen" Pga. dens udpræget interesse for vand, skal man heller ikke blive overrasket hvis den går med i bad. Den er også god til at træne ejeren i fodringstider og hvad fordringen skal bestå af.

Pga. dens høje intelligens, anbefales det at bruge tid på at aktivere sin bengal hvilket bl.a. kan gøres med aktiveringslegetøj, klikker-træning, gå-ture i snor og lign.

Lånt fra Priscilla fra Southlynn Bengals www.southlynnbengals.com - Tekst ændret en smule.

Perfect Fb2